Slachtoffer auto-ongeval Kapel Avezaath overleden

Nijmegen, 05-01-2010 • Het 28-jarige slachtoffer dat op 31 december 2009 te water raakte met zijn auto in Kapel Avezaath, is in de nacht van zondag op maandag overleden aan de gevolgen van het ongeval.

De 28-jarige man uit Babyloniërbroek reed oudejaarsdag op de Twee Sluizen in de richting van de Erichemsewal. In een bocht verloor hij, vermoedelijk door gladheid, de macht over het stuur. De auto raakte van de weg en kwam op de kop terecht in een naastgelegen sloot. Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het UMC St. Radboud. Daar overleed hij zondagnacht.
 

In de sloot gereden
Kapel Avezaath, 31-12-2009 • Donderdagmorgen kreeg de politie melding van een auto die te water was geraakt ter hoogte van de bocht Twee Sluizen en de Erichemsewal. Een 28-jarige man uit Babyloniërbroek raakte hierbij zwaar gewond.

Het slachtoffer reed op de Twee Sluizen in de richting van de Erichemsewal. Waarschijnlijk is hij vanwege de gladheid van de weg geraakt en in een daarnaast gelegen sloot op de kop terecht gekomen. Toen de politie ter plaatse kwam was de man niet aanspreekbaar en onderkoeld. Hij is in kritieke toestand overgebracht naar het UMC St. Radboud.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen