Kamperen bij hotel Golden Tulip Val Monte

Golden-Tulip-Val-Monte-2014-Shelterbox Golden-Tulip-Val-Monte-2014-Shelterbox2
Kamperen in een Shelterbox, bij Golden Tulip Val Monte

Berg en Dal, 7 mei 2014

Kamperen bij hotel Golden Tulip Val Monte voor het goede doel

Wegens succes herhaald: Kamperen bij hotel Golden Tulip Val Monte voor het goede doel ShelterBox. Afgelopen zomer kon men al kamperen in de tuin van Golden Tulip Val Monte voor Shelterbox. Op veler verzoek heeft Golden Tulip Val Monte besloten deze actie te herhalen om zo nog meer geld op te halen voor dit goede doel.

Actie met gratis ontbijt
Daarom staat ook dit voorjaar de Shelterboxtent weer klaar in Berg en Dal. De actie is als volgt: wanneer men een minimale donatie van € 75,- doet aan Shelterbox mag men 1 of 2 nachten overnachten in een ShelterBoxtent in de prachtige tuin van Golden Tulip Val Monte. Het hotel biedt de overnachters gratis een ontbijt aan.

“Uiteraard hebben wij niet de ambitie om onze tuin voortaan als camping te exploiteren. De actie is echt bedoeld om op een ludieke manier geld in te zamelen en bewustwording te genereren voor Shelterbox. De tent waarin men slaapt is eenzelfde tent als welke naar de rampgebieden wordt gestuurd” aldus het hotel.

ShelterBox
ShelterBox is een internationaal noodhulpfonds die wereldwijd voorziet in noodonderdak, warmte en waardigheid voor mensen die getroffen zijn door (natuur-)rampen.

ShelterBox levert binnen enkele dagen na een (natuur-)ramp een box met noodonderkomens aan mensen die door de ramp hun thuis zijn kwijtgeraakt. Elke box is een noodhulppakket met een familietent tot 10 mensen. Met deze kwaliteitstent en andere essentiële gebruiksvoorwerpen om te kunnen eten, drinken en slapen, kunnen mensen die dakloos geworden zijn door een (natuur-)ramp zich weer tijdelijk redden. Wij gaan er van uit dat een overheid na circa zes maanden de belangrijkste infrastructuur weer heeft hersteld. Voor meer informatie: www.shelterbox.nl.

Golden Tulip Val Monte
Aan de rand van Nijmegen, in het dorp Berg en Dal, ligt in de bossen en op de heuvels viersterren hotel Golden Tulip Val Monte. Vanuit het prachtige park rondom het hotel, het hooggelegen terras en de Panoramazaal, heeft u een schitterend uitzicht over de 90 meter lager gelegen polders. Het hotel beschikt over 24 multifunctionele zalen voor grote en kleine bijeenkomsten en 124 kamers.

Meer info: www.parkhotelvalmonte.nl

Golden Tulip Val Monte / Fletcher Parkhotel Val Monte
Oude Holleweg 5
Berg en Dal (bij Nijmegen)
tel 024 – 684 2000

Golden-Tulip-Val-Monte-2013-gardenview
Golden Tulip Val Monte, Berg en Dal bij Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen