Internationale Handelsdag KvK, 7 april

KvK organiseert Internationale Handelsdag
Donderdag 7 april 2011 – Duiven bij Arnhem

Ondernemers die meer willen weten over import en export zijn op donderdag 7 april van harte welkom op de Internationale Handelsdag van de KvK. De dag vindt plaats vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur in het Van der Valk Hotel Duiven bij Arnhem A12. Via verschillende presentaties en een informatiemarkt kunnen ondernemers zich laten informeren over alle aspecten van internationale handel.
 
Presentaties
 
Er worden verschillende presentaties gegeven op de Internationale Handelsdag. De presentaties gaan over onder andere cultuurverschillen, btw, internetmarketing en juridische zaken. Daarnaast spreekt trendwatcher en futuroloog Richard Lamb op inspirerende wijze over de toekomst van internationale handel voor de Nederlandse ondernemer.
 
Informatiemarkt
Op de Internationale Handelsdag is een informatiemarkt waar contacten kunnen worden gelegd met andere internationaal georiënteerde bedrijven en deskundige organisaties.
 
Aanmelden
Mensen die één of meerdere presentaties willen bijwonen, kunnen zich aanmelden via www.kvk.nl/ihdgelderland  (aanmelden vooraf is noodzakelijk). Op deze website is ook meer informatie over het programma te vinden.

De toegang is gratis.

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen