Inbrekers op 1e Kerstdag – Maanstraat

Nijmegen, 26-12-2014 – De politie heeft op Eerste Kerstdag twee mannen aangehouden na een inbraak in Nijmegen. Het duo werd betrapt tijdens een inbraak aan de Maanstraat. Een man zag bij de buren licht branden en vertrouwde het niet. Samen met een andere buurman nam hij poolshoogte, waarna hij de twee verdachten zag vluchten. De buurtbewoners probeerden de inbrekers te pakken, maar dat lukte niet.

Agenten die even later op zoek gingen, zagen de inbrekers rennen op de Molenweg. Het tweetal kon worden aangehouden. Ze hadden inbrekerswerktuigen bij zich en sieraden die vermoedelijk gestolen waren. De verdachten zijn een man van 30 jaar uit Gilze en een 32-jarige inwoner van Wageningen.

Voorkom een inbraak!
De politie waarschuwt om extra alert te zijn tijdens de feestdagen. Met Kerst zoeken veel mensen hun familie en vrienden op. Dat weten helaas ook inbrekers. Die slaan juist tijdens deze feestdagen hun slag. Zorg daarom dat uw huis er bewoond uitziet en dat er in en om het huis verlichting aan is. Kijk voor meer tips, ook voor de jaarwisseling,

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen