Inbraak – vrouwen Oosteuropese types gezocht

Politie zoekt getuigen
 
Beek-Ubbergen, Malden, 30-03-2012
 • Donderdagmiddag tussen 14.30 en 17.00 is ingebroken in een woning aan de Van der Veurweg in Beek-Ubbergen. Uit de woning is een aantal sieraden meegenomen.

Een getuige gaf een signalement van een persoon die mogelijk bij deze inbraak betrokken is geweest. Dit betreft een lichtgetinte vrouw van 18 tot 20 jaar oud, 1.65 meter lang en met lang donker haar. Zij sprak met een buitenlands accent. De getuige meldde dit bij de politie omdat de vrouw zich verdacht ophield in de omgeving van de Van der Veurweg, ten tijde van de gepleegde inbraak.

Eerder op de dag, rond 13.45 uur, heeft deze vrouw zich waarschijnlijk opgehouden in Malden, bij een seniorenwooncomplex aan de Malderburchtstraat. Zij was toen in het gezelschap van twee andere vrouwen. Alle drie de vrouwen worden omschreven als Oosteuropese types. Zij zouden aanbellen bij senioren, mogelijk om te zien of mensen al dan niet thuis zijn.

De politie vraagt mensen die informatie hebben over deze drie vrouwen, dit door te geven aan de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen