Ik wil opvallen… tijdens de 4daagse

IkWilOpvallen-2010

20 juni 2011

Ik Wil Opvallen..
Vierdaagse 2011

Laatste Nijmeegse 4-daagse voor vriendengroep ‘ IKWILOPVALLEN’

Wij doen dit jaar voor de 12e (en laatste) keer mee aan de Nijmeegse 4-daagse met onze vriendengroep die bestaat uit vrienden, collega’s en familie. Van deze groep lopen er 21 de Nijmeegse en gaan 14 mensen in de verzorging. Zoals elk jaar zitten we ook deze keer in vakantieboerderij ‘De Hoogewaard’ in Winssen.

Wij willen heel graag opvallen voor de goede doelen die wij een warm hart toedragen. Dit opvallen doen wij door elk jaar aan grote evenementen (waaronder de Nijmeegse 4-daagse) deel te nemen in onze roze polo’s. Hiermee krijgen wij aandacht van het publiek en willen enorm graag de aandacht van de media. Onze goede doelen die wij tijdens de Nijmeegse 4-daagse onder de aandacht gaan brengen zijn :

www.kinderdroomwens.nl
http://stamceldonor.nl

Aangezien wij dit jaar voor de 12e keer deelnemen hebben wij als organisatie besloten dat dit het laatste jaar gaat worden. In januari 2012 bestaan wij dan 12,5 jaar en willen dan afsluiten met een mooie feestavond.

Het is op zich uniek dat we dit voor zo’n 35 personen (waarvan de meeste vanaf het begin erbij zijn) al 12 jaar doen. Graag zouden we dit laatste jaar in de picture willen komen bij jullie en hopen dat u een artikel zou willen besteden aan onze vriendengroep en de 2 goede doelen.

Meer informatie: www.ikwilopvallen.nl
 
Vierdaagsefeesten, laatste nieuws, foto’s: Vierdaagse Nijmegen Online

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen