Start hoogseizoen Berendonck, Groene Heuvels

Regio Zuid - foto Leisurelands

Arnhem, 18 april 2018

Start hoogseizoen op recreatiegebieden Berendonck, Groene Heuvels, Mookerplas en Wylerbergmeer

Op dinsdag 1 mei gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands rondom Nijmegen: Berendonck, Groene Heuvels, Mookerplas en Wylerbergmeer. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober.

Volop activiteiten en leuke evenementen
Een duik nemen in het verkoelende water, lekker zonnen, een potje golf spelen, een wandeling maken, waterskiën of spelen op de vele speeltoestellen; op de recreatiegebieden van Leisurelands kan het allemaal. Tevens staan tal van publieksevenementen op het programma. Op 26 mei vindt dancefestival Emporium plaats op Berendonck, en op 23 en 24 juni de Strong Viking Obstacle Run Water Edition. In het weekend van 29 juni t/m 1 juli is op Groene Heuvels het evenement Down The Rabbit Hole.

Parkeertarieven ongewijzigd
De parkeertarieven zijn ongewijzigd: in het hoogseizoen (1 mei – 1 oktober) € 5,- voor voertuigen tot zes meter en € 10,- voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter. In het laagseizoen (1 oktober – 1 mei) is het tarief € 3,- voor voertuigen tot zes meter en € 6,- voor voertuigen van 6 tot 15 meter.

Voor frequente bezoekers is een parkeerjaarkaart de overweging waard. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. Tot 1 mei aanstaande profiteert men nog van de voorverkoopactie. De parkeerpas kost dan slechts € 39,50 via de website. Via www.leisurelands.nl is deze te koop.

Geen honden in hoogseizoen
Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands. Op Berendonck en Mookerplas is een aparte hondenwandelroute die ter plekke staat aangeduid. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.
Meer informatie op www.leisurelands.nl.

Leuke dingen doen Nijmegen e.o.  –  Toerisme Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen