Homeopathie en kindertherapie in Nijmegen

Nijmegen, september 2017

Praktijk voor Homeopathie en Kindertherapie in Nijmegen

Sinds augustus 2016  is de praktijk van Sandra Siersema gevestigd in “De Vuurvlieg”aan de 2e Oude Heselaan 179a. Sandra heeft 15 jaar ervaring als klassiek homeopaat en 9 jaar als kinderpsychotherapeut. In de praktijk kunnen kinderen en volwassenen terecht met lichamelijke klachten en psycho-somatische aandoeningen.  Voor zowel chronische- als acute klachten kan homeopathie helpen. Homeopatische middelen stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam en helpen uw weerstand te verhogen.

Kinderen die na een echtscheiding of een overlijden emotionele of lichamelijke klachten krijgen kunnen in de praktijk geholpen worden. Door speltherapie en beeldende therapie te combineren kunnen zij geholpen worden in het verwerkingsproces.

Daarnaast geeft Sandra ook therapie bij traumaverwerking, zoals een ongeluk, misbruik, pesten, etc. de therapie is voor kinderen van 4-12 jaar, maar soms kunnen ze ook iets ouder zijn.

Klachten als bedplassen, slaapproblemen, angsten, nachtmerries, buikpijn en hoofdpijn, zijn klachten die nogal eens ontstaan na een traumatische ervaring. Homeopathische middelen kunnen eventueel ter ondersteuning van de kindertherapie ingezet worden.

Voor nadere informatie of een afspraak kunt u Sandra bereiken op: 06 40 99 32 99 of www.homeopathie-kindertherapie.nl

Gezondheid NijmegenHomeopathie NijmegenAstrologie

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen