Heumen – Grote ravage op A73

Heumen, 28-02-2010 • In de nacht van zaterdag op zondag is omstreeks 00.40 uur een aanrijding ontstaan op de A73, links ter hoogte van het dorp Heumen. Bij de aanrijding waren 6 auto’s betrokken. Niemand raakte gewond.

Een 27-jarige man uit Roermond die over de A73 reed in de richting van Venlo, werd door een auto, vermoedelijk een Audi Avant geraakt, waardoor eerstgenoemde op de linkerrijbaan kwam stil te staan. De inzittenden hadden zich net in veiligheid gebracht toen een 33-jarige man uit IJsselstein de stilstaande auto te laat opmerkte en er achterop botste. Beide auto’s raakten total loss. Achteropkomend verkeer liep schade op door de brokstukken.

 

De linkerrijbaan A73 werd kort na de aanrijding gedeeltelijk afgesloten. De Verkeersongevallen analyse (VOA) doet onderzoek naar de aanrijding. De rijbaan kon na enkele uren weer worden vrijgegeven. Rijkswaterstaat verrichtte noodreparaties aan de vangrail en het wegdek.

 

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. De politie is vooral op zoek naar de Audi Avant en zijn bestuurder. Meld dit dan bij de politie van de, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen