Hennes Latin Stage – Vierdaagsefeesten

Vaiven Cubano

HENNES LATIN STAGE : 16 t/m 22 juli 2016

Hennes Latin Stage Jubileum Party!

Het kleine podium ooit begonnen als onderdeel van het Valkhoffestival is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een volwassen, op zichzelf staand, evenementenplein: Hennes Latin Stage. Henri (Hennes) van Woerkum, de Nijmeegse Cubaan, viert voor het 10e jaar zijn feestje en iedereen is uitgenodigd op de Hennes Latin Stage Jubileum Party.

Het beloofd een fantastische week te worden met toppers uit diverse salsawindstreken als Aruba, Miami en natuurlijk Cuba. Met oude vrienden Orquesta Salsabor, Pedro and his Cuban Experience, Barbara y VaiVen Cubano en Tomi y su Timbalight. Met Latin Grammy Award genomineerde Palo! en als kers op de taart maar liefst 3 dagen lang ELITO REVE Y SU CHARANGON (60th anniversery world tour).

Maar Hennes staat in deze week ook even stil bij zijn “roots”. De plek waar de liefde voor de salsa ooit ontstond, Dansschool Amanné, is in het hart geraakt door het verlies van Ottie Doorstam ( ? 24-12-2015). Zondag 17 juli: Antilliaanse dag met Orquesta Pegasaya en B.M.W. Band Aruba als eerbetoon aan Ottie en Lina en zeker ook voor onze trouwe fans die al jaren komen en de Cubaanse bands driftig toejuichen ook al ligt hun hart op een ander tropisch eiland!

Weer of geen weer, met zo’n line-up krijg je het zeker weten tropisch warm. DJ Yuchi, Joost and friends zorgen dat er geen ruimte is voor cooling down. Maak je gereed voor extra warme, zwoele zomernachten, het wordt HOT in Nijmegen, en nog HOTTER bij Hennes Latin Stage. Dus hou je cocktail bij de hand, laat die heupen lekker draaien , spring mee, dans mee, zing mee en laat je meevoeren naar tropische sferen want 1 ding is zeker: NIJMEGEN YOU GONNA SWEAT!

Programma:
Zaterdag 16 juli: Orquesta Salsabor
Zondag 17 juli: Antilliaanse dag met Orquesta Pegasaya en B.M.W. Band Aruba
Maandag 18 juli : Pedro and his Cuban Experience en Elito Reve y su Charangon
Dinsdag 19 juli : Pedro and his Cuban Experience en Elito Reve y su Charangon
Woensdag 20 juli: Barbara y VaiVen Cubano en Elito Reve y su Charangon
Donderdag 21 juli: Tomi y su Timbalight
Vrijdag 22 juli: Palo! en Barbara y VaiVen Cubano

Latin Stage afterparty, zo 17 juliMeer Vierdaagsefeesten

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen