Hatert TV zoekt crew


 
Nijmegen, 12 oktober 2011

Hatert TV …. zoekt crew

Hatert de Nijmeegse wijk Hatert word verast door een postitieve golf van filmpjes. Zo zijn er mooie plekken te zien, wordt Boy Tahele één van de eerste Indo rockers gedocumenteerd en zie je in het programma “Wat zeg je” wijkbewoners aan het woord over deze mooie wijk.

Wie zet de de wijk Hatert zo in het zonnetje?  De verschillende actie’s zijn gestart door stichting Pink Sweater Productions, o.a. bekend van de Waalsprongfilm en het project Nijmegen Exposeert met de bedoeling om een gezicht te geven aan Hatert.

De wijk Hatert kent natuurlijk veel unieke plekken en heeft waarschijnlijk nog veel meer bijzondere mensen. Die zijn allemaal het vastleggen waard. Hatert TV probeert op deze manier een positieve golf te creeëren in de wijk, maar natuurlijk ook daar buiten. Pink Sweater is weliswaar dit project gestart maar kan dit niet alleen. Om al die verschillende mensen te portretteren of alle plekjes te vinden hebben ze jullie hulp hard nodig. Ze vragen dan ook aan alle bewoners en bezoekers van Hatert om zich in te schrijven voor het project Hatert TV. “Moet ik dan met voor de camera gaan staan, ik ben toch niet interessant?” Dit mag wel maar hoeft natuurlijk niet! Ze zijn vooral op zoek naar mensen die willen filmen of interviewen en hopen met deze mensen uiteindelijk een echte TV redactie op touw te zetten.
Aanmelden of tippen kan op het e-mailadres haterttv@gmail.com
 
De filmpjes zijn te bekijken op http://www.youtube.com/user/HatertTV

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen