Grote concerten in Goffertpark komende 5 jaar

Goffertweide

Nijmegen, 7 februari 2017

Nijmegen en MOJO werken opnieuw samen aan grote concerten in Goffertpark

De gemeente Nijmegen en MOJO in samenwerking met Event Design Holland willen ook de komende vijf jaar topacts laten optreden in het Goffertpark. Daarom sluiten de gemeente en de concert- en evenementenorganisator een nieuwe overeenkomst voor grootschalige optredens tot 2022. De samenwerking bracht onder meer de Red Hot Chili Peppers, Bruce Springsteen, Muse en Coldplay naar Nijmegen. Dit jaar staan Guns ‘n’ Roses en Robbie Williams in het Nijmeegse stadspark.

Op de Goffertweide worden al dertig jaar grootschalige popconcerten georganiseerd. De gemeente en MOJO maken sinds 2007 meerjarige afspraken over de organisatie en uitvoering van die concerten. Daarin is ook de samenwerking vast gelegd met poppodium Doornroosje, de uitbater van het Openluchttheater in het park.

Wethouder Bert Velthuis: “Dat Nijmegen en MOJO ook de komende jaren samenwerken is goed voor de stad en de concertbezoeker. MOJO kan de Goffertweide aanbieden als een mooie locatie waar grote artiesten graag spelen en waar bezoekers in een unieke omgeving genieten van topoptredens. Daarnaast dragen grootschalige popconcerten bij aan de naamsbekendheid van Nijmegen en ze maken de stad ook aantrekkelijker voor veel inwoners. Over een concert als dat van Bruce Springsteen in het Goffertpark wordt nu nog nagepraat.”

Bron Gemeente Nijmegen – Goffertpark NijmegenAgenda Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen