Groesbeek – Aangehouden na rammen pui

Groesbeek, 17-11-2009 • De politie heeft dinsdagmorgen in het politiebureau in Groesbeek een 36-jarige inwoner van die plaats aangehouden. De man wordt verdacht van mishandeling en vernieling.

De man wordt er van verdacht dat hij zondagavond met zijn auto tegen de pui van een woning aan de Hoge Horst is gereden. Daarbij raakte het pand zwaar beschadigd. Een 23-jarige vrouw liep bij het voorval verwondingen op.
Omdat de identiteit van de vermoedelijke dader bekend was zocht de politie hem sinds zondagavond. De man meldde zich dinsdagmorgen vrijwillig op het politiebureau. Daar is hij direct aangehouden.
 
Met auto tegen pui aan 

Groesbeek, 16-11-2009 • Zondagavond omstreeks 22.30 uur is een 36-jarige man uit Groesbeek tegen de pui van een woning aan de Hoge horst gereden. De politie is op zoek naar de man.

Agenten kregen de melding dat er een auto een woning was binnengereden. Ter plaatse troffen zij alleen nog een beschadigde gevel aan. De auto was weer weg. In de woning spraken de agenten met een 23-jarige vrouw die vertelde dat de verdachte persoon geprobeerd had met zijn auto de woning in te rijden. Beide kenden elkaar. Uiteindelijk is hij er vandoor gegaan.

 

De vrouw die tijdens het incident net achter het raam stond en door de gesloten gordijnen de auto niet heeft zien aankomen, raakte licht gewond. Zij werd door een ambulance overgebracht naar het AMC St. Radboud Ziekenhuis. De problemen liggen in de relationele sfeer. Inmiddels is elders in Groesbeek de bewuste auto aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen