Groesbeek – 3 aanhoudingen in drugsonderzoek

Groesbeek, 28-06-2007 • Naar aanleiding van binnengekomen informatie is de politie in Groesbeek een onderzoek gestart naar handel in verdovende middelen. Vrijdagavond werden drie mannen van 18, 27 en 27 jaar uit Groesbeek aangehouden.

Het onderzoek richt zich vooral op het dealen van drugs aan jeugdigen. Vrijdagavond 22 juni zijn een 18 jarige en 27 jarige verdachte in de gemeente Heumen aangehouden. Bij de 18-jarige werden 33 XTC-pillen en 7 gram speed in beslag genomen. Bij de 27-jarige werd twee gram speed aangetroffen.

De derde verdachte werd diezelfde avond in zijn woning aangehouden. Tijdens de doorzoeking in de woning trof de politie een geldbedrag aan en 40 gram cocaïne. Ook werd een ‘ploertendoder’ in beslag genomen. Ook in twee andere woningen werden doorzoekingen gedaan, hierbij is onder andere een nepvuurwapen en een stroomstootwapen in beslag genomen.

Eén van de 27-jarige verdachten is inmiddels in vrijheid gesteld. De 18-jarige en andere 27-jarige verdachte zijn dinsdag voorgeleid bij de rechter commissaris. Die stelde het tweetal in bewaring. De politie zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen