Proeflessen bij de Lindenberg, 21-26 jan

Proeflessen bij de Lindenberg - foto Dennis Vloedmans

Nijmegen, 15 januari 2019

Lindenberg trapt het jaar af met Proeflessenweek

In de week van 21 t/m 26 januari 2019 gaat de Lindenberg traditiegetrouw het nieuwe cursusseizoen in met een Proeflessenweek. In deze week kan je aan de meeste cursussen in muziek, dans, beeldende kunst, theater en schrijven vrijblijvend deelnemen. Zo kan je een cursus uitproberen voordat je je inschrijft.

Nieuwe en oude cursussen

Naast oude vertrouwde cursussen zoals gitaarles, creatief schrijven, klassiek ballet, theatersport en tekenen en schilderen gaan er ook een aantal nieuwe cursussen van start. Breid bijvoorbeeld je muziekkennis uit bij Geschiedenis van de Jazz- en Popmuziek, werk met verschillende choreografen bij de cursus Danswerkplaats vanaf 14 jaar of leer schrijven op een andere manier bij de cursus Reisverhalen schrijven.

Vrijblijvend
Tijdens de Proeflessenweek probeer je een cursus uit voordat je je inschrijft. Zo weet je zeker dat je de goede keuze gemaakt hebt! Je mag ook meerdere cursussen uitproberen, als je nog moet kiezen welke je het leukst vindt. Weet je nu al welke cursus je wilt gaan doen? Schrijf je dan alvast in op www.delindenberg.com, zodat je verzekerd bent van een plekje.

Praktische informatie
De Proeflessenweek is vrijblijvend te bezoeken. Het programma is te vinden op www.delindenberg.com (wijzigingen voorbehouden). Er zijn cursussen in diverse niveaus, oplopend van A (beginner) tot D (vergevorderd). Let op: het kan zijn dat een cursus al volgeboekt is. Je kunt dan nog wel komen kijken tijdens de Proeflessenweek, maar niet meer inschrijven.

Meer info:  www.delindenberg.comCursussen NijmegenWorkshops

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen