Gouden Green Key 2012 voor Val Monte


Helga van Leur reikt begin 2011 de Gouden Green Key uit aan General Manager Steven Eijberts 

Berg en Dal, 19 december 2011 

Golden Tulip Val Monte behoudt de
Gouden Green Key 2012

Hotel behoudt keurmerk voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Eerder dit jaar ontving Golden Tulip Val Monte de Golden Green Key tijdens de landelijke Green Key uitreikingen van 2011. Afgelopen week volgde de herkeuring en hierin slaagde het hotel met vlag en wimpel!

Duurzaam ondernemen
General Manager Steven Eijberts van Golden Tulip Val Monte ziet het behouden van het keurmerk als een bevestiging dat Val Monte met de genomen maatregelen op de goede weg is. “We zijn trots op onze natuurrijke omgeving en het behoud van de hoogste Green Key geeft aan dat we dit ook uitstralen. Onze gast heeft bij ons niet alleen een heerlijk, maar ook een eerlijk verblijf!”
 
De Green Key is een steeds groter wordend symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn. Stichting KMVK (Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit) kent het keurmerk voor één jaar toe en voert elk jaar controles uit.
“We hebben de afgelopen tijd diverse investeringen gedaan ten goede van het milieu en zullen dit ook blijven doen.” aldus Steven Eijberts. “Het Green Key certificaat is voor ons een goede stimulans om op zoek te blijven gaan naar nieuwe milieuvriendelijke maatregelen”.
 
Golden Tulip Val Monte
Golden Tulip Val Monte ligt in het bosrijke Berg en Dal met de historische stad Nijmegen nabij. Het hotel beschikt o.a. over 124 comfortabele kamers, 24 multifunctionele zalen, gratis parkeerplaatsen, gratis WIFI en een verwarmd binnenzwembad.

Bron Golden Tulip Val Monte


 
Golden Tulip Val Monte
Oude Holleweg 5  
6572 AA Berg en Dal
Tel 024 – 684 2000
Golden Tulip Val Monte

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen