Getuigenoproep aanranding – Goffertpark

Nijmegen, 03-02-2011 • Woensdagavond rond half 8 werd een 25-jarige vrouw uit Nijmegen aangerand door een man. De vrouw verzette zich en kon aan de man ontsnappen. Ze kreeg hulp van een 50-jarige vrouw die langsreed op de Muntweg. De politie roept getuigen op.

Een 25-jarige vrouw fietste woensdagavond rond 19.30 uur door het Goffertpark in Nijmegen, vanaf het stadion in de richting van de Muntweg. Ongeveer halverwege werd zij plotseling vastgegrepen en de man randde haar aan. Zij verzette zich en wist te ontkomen. Ze liep naar de Muntweg en wist de aandacht te trekken van passerend verkeer. Een 50-jarige vrouw stopte, schoot haar te hulp en de man ging er vandoor. De 25-jarige vrouw gaf een signalement van de dader.

• Man met getinte huidskleur
• Tussen de 1.70-1.75m lang
• Donker kort haar
• Droeg een korte, donkere jas met spijkerbroek en sneakers
• De man is er te voet vandoor gegaan.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen en houdt om die reden donderdagavond rond 18.00 uur een passantenonderzoek. Daarnaast hoopt de politie dat getuigen die zij niet aantreffen tijdens het passantenonderzoek, zich ook melden. Hebt u iets gezien op woensdagavond 2 februari rond 19.30 uur? Neemt u dan direct contact op met de zedenpolitie via het telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem, neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen