Ger de Vrieze vertelt over hoogwaterperiode 1995

Ger de Vrieze, ervaren spreker op gebied van Waterstaat, dijkbouw, dijkbewaking en hoogwatersituaties.

Zoekt u voor een bijeenkomst een spreker die een boeiend verhaal vertelt over de hoogwaterperiode in 1995, dan ben ik u graag van dienst. Desgewenst kan ik ook een presentatie geven over de geschiedenis van de dijkbouw, rivierbeheer of de waterstaatszorg in ons land.

Als (oud-) Hoofd Dijkverbetering en docent Wateropleidingen kan ik putten uit eigen ervaring en archieven. Voor niet-commerciële organisaties bied ik mijn diensten aan als vrijwilliger, dus zonder financiële bedoelingen.

Ger de Vrieze, Pr. Beatrixstraat 28, 6661 VR,  Elst (Overbetuwe)
Tel: 0481 – 376195
Email: ger.de.vrieze (at) zonnet.nl

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen