Ford-dealer Mundus heet voortaan Wensink

Zwolle, 28 juni 2012

Ford-dealer Mundus heet voortaan Wensink

Per 1 juli 2012 gaat Ford-dealer Mundus verder onder de naam Wensink. Wensink is onder meer bekend als dealer van Mercedes-Benz, smart en Alfa Romeo. De activiteiten van de verschillende merken worden op een aantal locaties samengevoegd. Om de communicatie helder te houden vinden de activiteiten van de diverse merken voortaan plaats onder de Wensink paraplu.

Ford maakt reeds sinds 2009 deel uit van de Wensink organisatie. Na de eerste overname van de Ford-dealers in Apeldoorn, Zwolle en Kampen is er flink aan de weg getimmerd. Wensink heeft inmiddels 10 Ford-vestigingen. De huidige Ford- en Fiat-vestiging in Assen wordt per 1 juli uitgebreid met het Mercedes-Benz-dealerschap. In Veendam was Wensink al dealer van Mercedes-Benz. Deze activiteiten worden per 1 augustus ondergebracht bij de Ford- en Fiat-vestiging in Veendam. In de toekomst zullen ook Ford en Mercedes-Benz in Winschoten worden samengevoegd.

Wensink Ford
Wensink Ford is actief in Apeldoorn, Arnhem, Assen, Kampen, Nijmegen, Veendam, Velp, Wijchen, Winschoten en Zwolle. Ford-rijders kunnen bij de bedrijven terecht voor verkoop, service, schadeherstel en veel andere diensten. Wensink Automotive heeft de ambitie om minimaal tien procent marktaandeel te realiseren binnen het merk Ford in Nederland.

Wensink Automotive B.V.
Wensink is onderdeel van Wensink Automotive B.V., één van de grotere spelers in de mobiliteitssector. De 750 medewerkers houden zich vanuit 30 vestigingen bezig met verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel van nieuwe en gebruikte personen-, bestel- en vrachtwagens alsmede de verkoop van nieuwe onderdelen. De primaire focus is gericht op de merken Ford, Mercedes-Benz, smart, Alfa Romeo en Fiat.

Autobedrijven Nijmegen e.o.

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen