Training fondsenwerving bij de Lindenberg

Nijmegen 28 oktober 2016

Training fondsenwerving start in november bij de Lindenberg

De Lindenberg komt met een vervolg op haar training fondsenwerving. Op 10 november start de training waarin deelnemers in zes bijeenkomsten werken aan een projectplan en ontdekken welke mogelijkheden er zijn om financiering te vinden voor hun idee. Het is de vierde keer dat de training gegeven wordt.

Aan het einde van de training kan de geschreven fondsaanvraag bij wijze van spreken op de bus. De training wordt gegeven door Lieke Wouters,Moniek Klabbers en Doeko Pinxt. Zij haalden de afgelopen jaren veel subsidies binnen voor zowel culturele- als maatschappelijke projecten en hebben tevens praktijkervaring in het realiseren van projecten.

“Er zijn veel subsidies en fondsen waar zowel bedrijven als organisaties van gebruik kunnen maken, alleen de kennis daarover is vaak beperkt en daarmee laat men veel kansen liggen”, aldus Doeko Pinxt, manager innovatie en marketing van de Lindenberg. De training richt zich met name op mensen werkzaam in de culturele sector en de creatieve industrie daar waar de Lindenberg het meeste kennis van heeft. Studenten van een culturele opleiding kunnen zich tevens aanmelden voor de training. “De aandacht op veel opleidingen voor fondsenwerving is helaas minimaal. Cultureel ondernemerschap gaat juist over het nemen van initiatieven en het vinden van middelen voor jouw idee”, aldus Pinxt.

Meer informatie over de training fondsenwerving is te vinden op http://www.delindenberg.com/training-fondsenwerving-nijmegen

en op  www.peerproducties.nlBusiness Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen