Flynth nieuwe shirtsponsor N.E.C.

 Nijmegen, 16 januari 2012

Flynth is nieuwe shirtsponsor N.E.C.

Nijmegen, 16 januari 2012 – N.E.C. speelt met ingang van de wedstrijd Vitesse – N.E.C. tot het einde van dit voetbalseizoen haar wedstrijden met Flynth op de voorkant van zowel het thuis- als het uitshirt. Flynth, de nieuwe naam voor GIBO Groep en Flynth adviseurs en accountants, neemt de plaats in van Voorschotje.nl.
 
Al meer dan tachtig jaar laten ondernemers zich ondersteunen door de adviseurs en accountants van Flynth en de GIBO Groep. Beide organisaties gaan per 1 januari 2012 verder onder de naam Flynth. Hiermee is de grootste Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener ontstaan voor en door ondernemers met 35.000 klanten, ruim 2.000 medewerkers en circa 70 vestigingen. De nieuwe Flynth-organisatie is sterk in het MKB, de agrarische sector en tuinbouw.
 
Wim Schipper, Algemeen Directeur accountancy van Flynth: ”Er bestond bij ons een grote behoefte, na de fusie en de naamswijziging van GIBO Groep in Flynth, om op een snelle en doeltreffende wijze de landelijke naamsbekendheid van Flynth te verhogen. Shirtsponsoring van een betaald voetbalorganisatie is een uitstekend instrument om een miljoenenpubliek te bereiken. N.E.C. is een stabiele club met veel ambitie. Deze kans kwam precies voor ons op het juiste moment voorbij. Het is een goede match en eigenlijk waren wij er binnen zeer korte tijd uit, omdat we dicht bij elkaar lagen met de door beide partijen gestelde voorwaarden.”

Jacco Swart, Algemeen Directeur van N.E.C.: “Flynth is een prachtige shirtsponsor voor N.E.C. We hebben met hen een partner getroffen die, naast een rijke historie, bruist van het talent en de drive om te groeien. Flynth wil in korte tijd veel meer bekendheid geven aan hun naam en ik ben er zeker van dat zij dat via het shirtsponsorschap van N.E.C. gaan bereiken. Zij passen als bedrijf prima bij de uitstraling van N.E.C. We zijn erg blij met het partnership en zullen er alles aan doen om er een prettige en succesvolle samenwerking van te maken.”
 
Bron N.E.C.

Administratieve diensten en Belastingadvies

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen