Femke Halsema in Nijmegen, 5 juni

Elke Nijmegenaar kan kennismaken met Femke Halsema
Meet and Greet op 5 juni 2010 op het Koningsplein

Zaterdag 5 juni bezoekt Femke Halsema Nijmegen en is zij tussen 14.30 uur en 15.30 uur aanwezig op het Koningsplein, in de binnenstad van Nijmegen. Iedere Nijmegenaar kan Femke Halsema ontmoeten en met haar in gesprek. Tijdens deze meet and greet houdt zij een actuele toespraak en is er volop tijd voor discussie met het publiek. Bezoekers kunnen bovendien in gesprek gaan met GroenLinks-kandidaten* die meereizen met de Toekomst-toer. Iedereen is van harte welkom!

Nacht van Fooi
GroenLinks is die middag aanwezig bij het landelijke evenement ‘Nacht van de Fooi’ dat in Nijmegen en zeven andere steden wordt gehouden. Meer dan 20 Nijmeegse café’s staan op 5 juni hun fooi af om dit te schenken aan drie goede doelen.

Eerlijke keuzes
GroenLinks voert met de slogan ‘Klaar voor de Toekomst’ campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni 2010. De partij kiest voor een verantwoorde combinatie van hervormen, herverdelen en bezuinigen in een turbulente tijd. Want juist nu zijn echte eerlijke keuzes nodig voor een groen en sociaal Nederland. Het volledige verkiezingsprogramma is te vinden op www.standpunten.groenlinks.nl

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen