Feestelijke openingsconcerten vernieuwde Musis

Musis

Feestelijke openingsconcerten Musis

Per-Otto Johansson dirigent
Toneelgroep Oostpool toneel
Introdans dans
ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten

Het is zover, de bouw van de nieuwe Parkzaal en de renovatie van de Muzenzaal – de historische concertzaal – in Musis zijn klaar. En het resultaat mag gezien én beluisterd worden! De hele maand januari viert Musis de opening van het geheel vernieuwde ‘Huis van Muziek’. Als medebewoners zijn we er uiteraard muzikaal bij!

Blij, trots en geïnspireerd verzorgt Het Gelders Orkest op 12 en 14 januari 2018 twee unieke openingsconcerten met theatrale bijdragen van Introdans, Toneelgroep Oostpool en ArtEZ. Na afloop hiervan vindt er een concert van De Raad van Toezicht – een twaalfkoppige jazz- en funkband van (oud-)ArtEZ-studenten plaats in de Muzenzaal. De rest van het weekend vieren we ook feest. In samenwerking met onder andere Arnhemse basisscholen en Fort van de Verbeelding speelt Het Gelders Orkest op zaterdag een bijzonder concert met jongste enthousiastelingen.
Trouwe bezoekers, nieuwsgierige nieuwelingen, jong & oud: het hele weekend is iedereen welkom. Mis ze niet; de sprankelende en verrassende openingsconcerten in het nieuwe Musis!

Arnhem |Vrijdag 12 januari, 19.30 uur Musis € 35,-
Arnhem |Zaterdag 13 januari, 13.00 uur Musis, afwijkend programma € 5,00
Arnhem |Zondag 14 januari, 17.00 uur Musis € 12,50

Meer informatie op www.hetgeldersorkest.nl

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen