Expositie Loes Oosterveen – Val Monte


Loes Oosterveen

Expositie Loes Oosterveen
juni-november 2011 – Golden Tulip Val Monte,  Berg en Dal

Loes Oosterveen exposeert met schilderijen vanaf 7 juni 2011 tot november van dit jaar, in hotel Golden Tulip Val Monte te Berg en Dal.
 
Loes werkt voornamelijk met acrylverf op canvas. Het werk van de schilder is te omschrijven als kleurrijk en blijmoedig. De natuur is haar grootste inspiratiebron. “Zoals de aarde elk voorjaar weer haar prachtigste kleuren uit haar grauwheid stampt, zo zou ik willen schilderen en kleur willen brengen voor aan de muur.” Dat de natuur nooit te evenaren is, spreekt voor zich volgens Loes. Het werk van deze schilder is dan ook niet fotografisch realistisch, maar er zijn altijd wel herkenbare elementen in haar schilderijen te ontdekken.

Wat aanspreekt en wat men ziet, kan voor ieder individu anders zijn en dat mag ook. “Mijn lol in het schilderen is iets anders dan wat de kijker ervaart bij het zien van het schilderij. Als het schilderij af is, is mijn karwei gedaan. Dan kan de kijker er mee aan de slag en er haar eigen draai aan geven,”aldus schilder.
Loes is geboren in Deurne en via Lent, Rotterdam en Dordrecht terecht gekomen in Cuijk aan de Maas. Hier woont en werkt schilder Loes nu

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op de expositie in de Duffelt Foyer van Golden Tulip Val Monte.
Entree en parkeren is gratis.
 
Golden Tulip Val Monte
Oude Holleweg 5
6572 AA Berg en Dal
www.goldentulipvalmonte.nl

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen