Expositie in Maldensteijn, mei-juli

EXPOSITIE MALDENSTEIJN, MEI – JULI 2015

Aafke Duzijn
Kleurrijke schilderijen waarbij de verf, de kleur aangebracht wordt met grote streken zodat de handeling altijd duidelijk zichtbaar is en de – harmonische – kleuren in elkaar vervloeien.
Zeer kleurrijke schilderijen met een meditatief karakter waarbij licht / verlichting een grote rol speelt.
Bijzonder is dat de schilderijen een zekere rust uitstralen ondanks de dynamiek waarmee ze gemaakt zijn. Deze ogenschijnlijke tegenstrijdigheid weerspiegelt het karakter van de schilderes. Naast vrij werk werkt Aafke ook in opdracht bv. meubeldesign en/of muurschildering.

Wim van der Heijden
Kenmerkend voor het werk van Wim is Kleur en Licht.
Een ontdekkingstocht naar de juiste combinatie van vorm en compositie om middels geometrische vormen, grote contrasten en structuur een eenheid te realiseren.
Abstract werk met ruimte en sfeer waarbij er soms stedelijke en/of landschappelijke elementen worden gesuggereerd.
Het materiaal , de kleur en de positieve energie tijdens het werk is bepalend voor het resultaat. Het open staan voor en het zich laten verrassen door het onverwachte is de bron van de energie. Laat u – als kijker – ook verrassen en neem deze energie mee!

U bent ook van harte uitgenodigd in ons Open Atelier Tlichteraan – het atelier waar je zelf kunt bepalen wanneer en hoe vaak je wilt komen schilderen , wat je wilt schilderen (realistisch, abstract, klassiek, modern….ook en dit alles onder deskundige begeleiding.
Daarnaast bieden we ook cursussen en/of workshops tekenen / schilderen (vrij-, portret en/of modeltekenen/schilderen en aquarel.

Openingstijden Tlichteraan:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.00 – 17.00 uur; zondag van 13.00 – 16.00 uur

Neem alvast de folder mee voor de nodige informatie
en bel voor een afspraak om kom gewoon langs voor een vrijblijvende kennismaking ……
de koffie / thee staat klaar !!

www.tlichteraan.nl
Tel 06-2007 56 92
Gorterplaats 13
6531HZ Nijmegen (Splendorfabriek)

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen