Classical Vibes – Samen offline in Nijmegen, 2 dec

Classical Vibes – Samen offline in Nijmegen

Eric Corton en Het Gelders Orkest nemen je mee in het moment

Op zaterdag 2 december nemen Eric Corton en Het Gelders Orkest je, d.m.v. prachtige muziek en bijzondere verhalen, mee in een moment van rust en ruimte. Het concert vindt plaats in Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen onder het label Classical Vibes – klassieke muziek, verrassend anders.

We leven in een tijd waarin ‘online zijn’ een groot deel van ons leven bepaalt. Tegenwoordig verwerken wij per week meer informatie dan 100 jaar geleden in een heel mensenleven. We verliezen focus op wat aan het doen zijn, omdat we constant worden afgeleid door digitale vluchtigheid. Het is dan ook noodzakelijk om van tijd tot tijd ‘uit te pluggen’.

Het Gelders Orkest en Eric Corton bieden je die mogelijkheid. Zij zien muziek als een antwoord op de collectieve rusteloosheid en organiseren daarom een bijzonder concert. Door middel van prachtige muziek en bijzondere verhalen wordt de bezoeker meegenomen in een wereld zonder filters, pushberichten en appjes maar mét volop ruimte voor aandacht, schoonheid en vervoering.

Zie voor meer informatie of het bestellen van kaarten www.hetgeldersorkest.nl

Concertgegevens

Nijmegen | zaterdag 2 december | De Vereeniging, 20.30 uur | Ticketprijs €25,-

Dirigent   David Marlow

Programma:

Adams Short Ride in a Fast Machine Sibelius Lemminkäinen-suite: ‘De Zwaan van Tuonela’ Pärt Spiegel im Spiegel voor cello en piano  Vaughan Williams  Fantasia on Greensleeves  Mahler uit Symfonie nr. 5: ‘Adagietto’ Katsjatoerian ‘Adagio’ uit Spartacus

Agenda Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen