Drive-in Movie Molenpoort groot succes


Drive-in movie op het Molenpoort dak – foto Peter Bezemer – foto’s Drive-in Movie

maandag 15 oktober 2012

Molenpoort Drive In Movie groot succes!

Afgelopen zondag 14 oktober vond de eerste Nijmeegse Drive In Movie plaats op het parkeerdek van de Molenpoort Passage. “Het was een enorm succes met veel enthousiaste prijswinnaars”, aldus de organisatie.

De organisatie is erin geslaagd het echte Amerikaanse drive in gevoel te creëren! Het mega scherm van maar liefst 16 bij 8 meter en de audio ontvangst via de autoradio speelde daarbij een belangrijke rol. Daarnaast zorgde de verkoop van popcorn, broodjes hotdog en frisdrank voor alleen maar tevreden gezichten.

Omdat de Drive In Movie mogelijk werd gemaakt door de winkeliers uit de Molenpoort Passage waren kaarten niet te koop en alleen te winnen door een minimale besteding te doen in het winkelcentrum. Daarnaast werden er via diverse media kaarten weggegeven.

Het Molenpoort parkeerdek is een perfecte en de enige grote parkeergelegenheid midden in het centrum van Nijmegen.

Woensdag 10 oktober 2012

Midden in de stad vanuit je auto naar de film!

Het is bijna zover! A.s. zondagavond 14 oktober 2012 vindt de eerste Nijmeegse Drive In Movie plaats op het parkeerdek van de Molenpoort Passage. Het parkeerdek biedt tijdens de film plek aan circa 100 auto’s en hun bijrijders.

Vanuit de auto zien bezoekers de Feel Good Hit van het jaar, Intouchables. Uiteraard word de film vertoont op een super groot scherm en ontvangen de bezoekers het audio via een tijdelijk FM- frequentie.

Voorafgaand aan de film zijn er voldoende versnaperingen zoals frisdranken, popcorn en broodjes hotdog te verkrijgen.

“Iedereen is laaiend enthousiast en de aanmeldingen stromen dan ook binnen, wie wil er dan ook niet bij een typisch Amerikaanse Drive In Movie zijn?” , aldus de organisatie.

Toegangskaarten zijn niet te koop en alleen te winnen. Doe een besteding in de Molenpoort Passage van tenminste 10 euro en ontvang een flyer met een unieke code. Door deze code in te vullen op www.molenpoort-driveinmovie.nl  maak je nog steeds kans op een toegangskaart. Deze actie loopt tot en met donderdag 11 oktober 16.00 uur.

Verschillende lokale media geven zelfs tot en met vrijdagavond 12 oktober kaarten weg.

Gratis kaarten winnen.. 

Unieke Drive-in Movie
tijdens grootse heropening Parkeerdek Molenpoort Passage

Zondagavond 14 oktober 2012 

Win gratis toegangskaarten

Het parkeerdek van de Molenpoort Passage wordt op zondagavond 14 oktober 2012 feestelijk heropend met een heuse drive-in bioscoop! Dat heeft het organisatiebureau MV Events, namens de winkeliersvereniging, bekendgemaakt.

Het parkeerdek biedt tijdens de film plek aan circa 100 auto’s en hun bijrijders. Vanuit de auto ziet men de film op een groot scherm, een unieke ervaring!

In de drie weken voorafgaand aan het evenement ontvangen de bezoekers van het winkelcentrum bij een minimale besteding in de Molenpoort Passage een flyer met een unieke code. Met deze code kan men zich via een website aanmelden. De gelukkige winnaars worden enkele dagen voor aanvang op de hoogte gesteld. Daarnaast zijn er exclusieve kaarten te winnen via diverse lokale media.

Het parkeerdek onderscheid zich door zijn unieke ligging midden in het centrum van Nijmegen. Door dit speciale evenement zal het parkeerdek volop onder de aandacht komen en zullen de bezoekers van de Molenpoort Passage het parkeerdek weer weten te vinden wanneer zij gaan winkelen in de Molenpoort Passage.

VRIJKAARTENACTIE  Nijmegen Online
Wij verloten kaarten onder de deelenemers van deze actie.
Stuur vóór donderdagavond  11 oktober 20.00 uur een e-mail
(subject/onderwerp = Actie Molenpoort)
naar onze redactie met daarin vermeld:

• uw naam
• type auto *
• kenteken auto
• e-mailadres  (voor toezending toegangsbewijs)
• waarom u graag naar deze drive-in movie wilt gaan

* In verband met zichtlijnen zijn SUV’s, bestelbusjes, jeeps etc. niet toegestaan op het terrein.

Meer info: centrum Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen