Inzamelingsactie DE-punten voor voedselbank

Koffie voor de voedselbank

Inzamelingsactie Lionsclub van Douwe Egberts waardepunten voor de voedselbank
Na een succesvolle eerste editie in 2016, gaat Lions Nijmegen Brabantsepoort dit jaar weer Douwe Egberts waardepunten inzamelen. De waardepunten worden door Douwe Egberts omgewisseld tegen pakken koffie voor de voedselbank. Voor iedere 500 punten kan er een pak koffie worden gegeven aan de Voedselbank

Kijk goed in de lades en spaarpotjes waar al die waardepunten zijn gebleven. En anders dat moeder of oma er nog een paar heeft liggen voor een goed doel. Bij inlevering van 500 Douwe Egberts waardepunten maak je kans op een Daniel Wellington horloge!
Douwe Egberts vindt het belangrijk om mensen dichter bij elkaar te brengen en steunt daarom deze actie. Koffie kan mensen verbinden, het zijn de alledaagse en bijzondere dingen die besproken worden tijdens een kop koffie. Douwe Egberts heeft toegezegd alle donaties met 15% te verhogen.
De inleverpunten zijn te vinden in Nijmegen en omgeving in de McDonald’s en in supermarkten. Voor exacte locaties kunt u op de website kijken van Lions Club Nijmegen Brabantsepoort.

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen