Doornroosje wint IJzeren Podiumdier

Nijmegen, 14 januari 2012

Doornroosje wint IJzeren Podiumdier voor beste podium 2011

Doornroosje heeft vandaag tijdens het Eurosonic-Noorderslag Festival het IJzeren Podiumdier voor het beste podium van 2011 in de wacht weten de slepen.

Uit de motivatie: “Trekt gezien het verzorgingsgebied en beperkte capaciteit een gezonde hoeveelheid publiek. En houdt dus ook rekening met de beperkingen van doelgroep en omgeving. Heeft desondanks een landelijke uitstraling. Biedt constante kwaliteit op alle vlakken. Opereert in het maatschappelijk belang (is actief op het gebied van lokale samenwerking). De organisatie gaat professioneel om met personeel en vrijwilligers een vice versa. De gehele organisatie weerstaat schijnbaar moeiteloos nieuwbouw-stress en het personeel is zeer betrokken bij issues die niet direct Doornroosje maar wel de gehele sector aangaan. Bijvoorbeeld de belangen van het personeel bij het ontwikkelen van de collectieve arbeidsvoorwaarden.”

De IJzeren Podiumdieren worden sinds 1997 jaarlijks uitgereikt door de Vereniging Nederlandse Poppodia en –Festivals (VNPF). De IJzeren Podiumdieren zijn peer to peer prijzen. De leden van de verenigingen brengen hun stem uit. De persoon of organisatie die de meeste stemmen ontvangt wint de prijs. De nominaties komen tot stand door middel van een uitvoerige consultatie van verschillende professionals binnen het live-circuit.

 Bron: Doornroosje  –  Rubriek Uitgaan 

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen