Update dood 61-jarige Nijmegenaar – Karnstraat

Onderzoek naar dood Nijmegenaar afgesloten

Nijmegen, 21-12-2012 – De recherche heeft het onderzoek naar de dood van een 61-jarige Nijmegenaar, die op donderdag 13 december zwaargewond in een woning aan de Karnestraat werd aangetroffen, afgesloten. Uit het onderzoek is gebleken dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen.
 
Het slachtoffer werd die donderdagmiddag ernstig gewond gevonden in de woning van zijn vriendin aan de Karnestraat. Hij is met spoed naar een ziekenhuis overgebracht maar overleed korte tijd later. Omdat er veel onduidelijkheid was over de omstandigheden waaronder hij zijn verwondingen opliep, is direct een Team Grootschalige Opsporing in het leven geroepen.
Uit tactisch en forensisch onderzoek is nu gebleken dat er in dit geval geen sprake is van een misdrijf. Donderdagavond is zijn familie op de hoogte gebracht van de conclusies uit het onderzoek.

Stoffelijk overschot vrijgegeven

Nijmegen, 18-12-2012  – Maandagmiddag werd het stoffelijk overschot van de 61-jarige Nijmegenaar vrijgegeven. De man werd donderdagmiddag zwaargewond aangetroffen in een woning aan de Karnstraat in Nijmegen. Korte tijd later overleed de man aan zijn verwondingen.
 
Nadat de man werd aangetroffen door een bewoner van het pand, werd alarm geslagen. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd waar hij korte tijd later overleed. Er werd direct gestart met een team grootschalige opsporing om de omstandigheden waaronder de man is overleden te onderzoeken.

De politie hield een uitgebreid buurtonderzoek en heeft inmiddels met diverse personen gesproken. Naast de woning in de Karnestraat is ook een woning aan de Sikkelstraat doorzocht op mogelijke sporen. In de Sikkelstraat werd een hennepkwekerij aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort.
 

Onderzoek dood 61-jarige Nijmegenaar – Karnstraat

Nijmegen, 13-12-2012 – De politie is een onderzoek gestart naar de dood van een 61-jarige Nijmegenaar. De man overleed donderdagmiddag, korte tijd nadat hij zwaargewond werd aangetroffen in een woning aan de Karnstraat in Nijmegen.

De man bevond zich in een woning aan de Karnstraat, waar hij zwaargewond werd aangetroffen door een bewoner van het pand. Door de ambulancedienst is de man naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij korte tijd later overleed. Een team grootschalig rechercheonderzoek is direct opgestart om de omstandigheden waaronder de man is overleden te onderzoeken.

Bij het pand aan de Karnestraat is een PD-unit geplaatst voor forensisch onderzoek in de woning. Agenten hebben een buurtonderzoek gehouden en met de melder en mogelijke getuigen gesproken. Naast het onderzoek in de Karnstraat wordt ook een woning aan de Sikkelstraat doorzocht op mogelijke sporen.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen