Voetgangster dodelijk verongelukt – Wijchen

Aanvulling op eerder bericht
 
Wijchen, 01-08-2010 • Bij een ongeval op de 15e straat Hoogmeer is zaterdagmiddag een 82-jarige Wijchense vrouw om het leven gekomen.
 
Rond 12.30 uur vond een aanrijding plaats in de genoemde straat. Daarbij was een vrouw door een vrachtauto aangereden. Bij de plaats van het ongeval troffen agenten de vrachtauto aan. Bij de achterwielen lag het lichaam van de vrouw. Zij was op dat moment reeds overleden.
De chauffeur van de vrachtauto, een 60-jarige Wijchenaar, is verhoord op politiebureau. De afdeling Verkeersongevallen Analyse heeft sporenonderzoek gedaan.

Toedracht
Het slachtoffer is vermoedelijk vlak voor de op dat moment stilstaande vrachtauto de rijbaan overgestoken. Toen de bestuurder verder reed, heeft hij het slachtoffer niet gezien. Als gevolg van de aanrijding is de vrouw ten val gekomen.
 

Wijchen, 31-07-2010 • Bij een ongeval op de 15e straat Hoogmeer is zaterdagmiddag een vrouw om het leven gekomen.

Rond 12.30 uur kwam een melding dat in de genoemde straat een vrouw door een vrachtauto was aangereden. Ter plaatse troffen agenten een vrachtauto aan. Bij de achterwielen lag het lichaam van en vrouw. Zij was op dat moment reeds overleden.
De chauffeur van de vrachtauto, een 60-jarige Wijchenaar, is overgebracht naar het politiebureau om daar gehoord te worden. De afdeling Verkeersongevallen Analyse heeft sporenonderzoek gedaan. Conclusies over de toedracht zijn momenteel nog niet bekend.
Het slachtoffer is overgebracht naar het mortuarium van het UMC St.Radboud.
Tot het moment dat confrontatie met de familie heeft plaatsgevonden kan de identiteit van het slachtoffer niet worden vrijgegeven.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen