Diefstal in slijterij & greep uit kassa – centrum

Dief alsnog gepakt
 
Nijmegen, 12-07-2012
 • Woensdagavond werd een 44-jarige Nijmegenaar aangehouden op de Doddendaal. Hij wordt verdacht van een inbraak in een slijterij en een greep uit een kassa bij een andere winkel gepleegd eerder op de avond in de Lange Hezelstraat en de Houtstraat.

Bij de greep uit de kassa probeerde een medewerker de verdachte nog aan te houden. Helaas mislukte dat en ging de verdachte er vandoor. De medewerker bleef achter met een afgescheurde capuchon van de jas van de verdachte. Van de verdachte was een goed signalement bekend.

 

Aan het begin van de avond werd door naar later bleek dezelfde verdachte, de slijterij bezocht. Daar werd een ruit ingegooid en vervolgens geld weggenomen. Omdat er na de eerste diefstal al door verschillende agenten naar de verdachte werd uitgekeken kon later op de avond de 44-jarige Nijmegenaar alsnog worden aangehouden. Zijn jas miste de capuchon en was van dezelfde stof. Ook werd bij de verdachte geld aangetroffen dat mogelijk van de beide diefstallen afkomstig is.De verdachte werd ingesloten. Vandaag gaat de recherche verder met het onderzoek.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen