Combi-ticket Oddstream en Museum Het Valkhof


 
Nijmegen, 19 oktober 2012

Oddstream en Museum Het Valkhof presenteren een combiticket

Oddstream en Museum het Valkhof werken dit jaar voor het eerst samen door het invoeren van een combi-ticket. Middels dit ticket kan men zowel de multimediale expositie van Oddstream in het Valkhofpark als de “Pop Art in Europa” expositie in Museum het Valkhof extra voordeling bezoeken tijdens het Oddstream weekend op 26, 27 en 28 oktober.

Versterken door samenwerking
De samenwerking tussen Oddstream en museum Het Valkhof is tot stand gekomen door het feit dat Oddstream en Museum Het Valkhof dit jaar buren zijn. Ook het feit dat zowel Oddstream als Museum Het Valkhof hedendaagse kunst vertonen speelde een rol in de beslissing om een samenwerking aan te gaan. Zowel de Pop Art tentoonstelling als de multimediale kunst van Oddstream is toegankelijk en spreekt een grote en diverse groep mensen aan; van kunstliefhebbers tot modebewuste jongeren, van kinderen tot volwassenen. Op 26 oktober zijn beide exposities ook in de avonduren te zien waardoor de samenwerking extra gestalte krijgt. Museum het Valkhof organiseert dan een museumavond en de Oddstream expositie is voor publiek tussen 18:00 en 23:00 toegankelijk. Op de andere twee dagen is de Oddstream expositie open tussen 12:00 en 23:00.

“Pop Art in Europa”
Pop Art weerspiegelt de tijdgeest van de jaren zestig; bevlogen, meeslepend, kleurrijk en kritisch. De populaire massacultuur met zijn aansprekende en reclamebeelden en verleidelijke beelden van luxe en welvaart staan centraal. De tentoonstelling “Pop Art in Europa” toont een ruime selectie van unieke kunstwerken uit Europa waarvan sommige voor het eerst te zien zijn in Nederland.

Combiticket Oddstream – Pop Art in Europa
Museum het Valkhof en Oddstream hebben een speciale actie voor de echte kunstliefhebber, namelijk een combi-ticket. Hiermee krijg je voor €12,50 toegang tot zowel de Oddstream expositie als de tentoonstelling “Pop Art in Europa” van museum het Valkhof. Afzonderlijk kost een bezoek aan de Pop Art tentoonstelling €12,- en een bezoek aan de Oddstream expositie €6,-. Met een combi-ticket krijg je dus ruim 30% korting!

Oddstream Expositie
Oddstream vindt volgend weekend plaats in het Valkhofpark in Nijmegen (26, 27 en 28 oktober). Een gedeelte van het festival is gratis toegankelijk. De hoofdexpositie van het festival, bestaande uit interactieve kunstinstallaties van kunstenaars uit heel Europa, is te zien in het Valkhofpark. De expositie bestaat uit vele belevingskunstinstallaties waar je als bezoeker onderdeel wordt van de installatie. Hierdoor kom je terecht in een multimediale speeltuin voor jong en oud. Tickets voor performances, Club Oddstream, combi-tickets en familietickets zijn nu online verkrijgbaar op www.oddstream.nl. Tickets voor de expo kunnen ter plaatse gekocht worden.

Meer info:  Oddstream Festival  –  Festival promo  –  Museum Het Valkhof

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen