Clown Kwibus Kinderfeest stopt

Clown Kwibus Kinderfeest stopt

Clown Kwibus Kinderfeesten stopt per 15 februari 2020. Het contract met de locatie, waar de kinderfeesten gehouden worden, kan niet verlengd worden omdat het pand verkocht wordt.
Tot die datum zijn de kinderfeesten in prijs verlaagd!

Uw kinderfeest is een geheel verzorgde middag met Clown Kwibus als gastheer, waarin de jarige centraal staat. Een middag vol spel, spanning, plezier, entertainment, magie, eten, drinken en creatief bezig zijn.

In ons speelparadijs maken de kinderen onder deskundige leiding een reisje door een parcours van zeer afwisselende attracties. Ze kunnen zich lekker laten gaan op het springkussen, de draaimolen, de klauter-/glijbaan, zelf rijden in de Big Wheels, op ontdekkingstocht in de speelkooi, op de trampolines/ ballen schieten of zichzelf omschminken tot de meest fantasievolle creaties.
Als rustpunt in dit afwisselend geheel krijgen de kinderen een interactieve theatershow van Clown Kwibus, met de jarige als assistente.

Aan eten en drinken is natuurlijk ook gedacht: bij binnenkomst staat de limonade en de slagroomtaart klaar, tijdens de theatershow is er een snoepje en als afsluiting krijgt iedereen een broodje knakworst met een suikerspin als toetje. Het drinken is onbeperkt. Niet alleen de kinderen mogen bij ons genieten, ook de ouders komen aan hun trekken. U kunt onder het genot van koffie of thee en natuurlijk de andere versnaperingen genieten en meekijken hoe uw kinderen zich vermaken. Het programma duurt 2,5 uur, maar als het gezellig is, kan het maar zo zijn dat het wat uitloopt (wat dan ook regelmatig gebeurt).

Kijk voor de actieprijzen t/m 15 februari 2020 op de site : www.clownkwibus.nl.

Meer Kinderfeestjes Nijmegen en Kinderactiviteiten in deze regio.

Clown Kwibus bevind zich een mooie locatie op de Zevenheuvelenweg 14 in Groesbeek.

 

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen