Clown Kwibus Kinderfeesten speelparadijs

Clown Kwibus Kinderfeest

Uw kinderfeest is een geheel verzorgde middag met Clown Kwibus als gastheer, waarin de jarige centraal staat. Een middag vol spel, spanning, plezier, entertainment, magie, eten, drinken en creatief bezig zijn.

In ons speelparadijs maken de kinderen onder deskundige leiding een reisje door een parcours van zeer afwisselende attracties. Ze kunnen zich lekker laten gaan op het springkussen, de draaimolen, de klauter-/glijbaan, zelf rijden in de Big Wheels, op ontdekkingstocht in de speelkooi, op de trampolines/ ballen schieten of zichzelf omschminken tot de meest fantasievolle creaties.
Als rustpunt in dit afwisselend geheel krijgen de kinderen een interactieve theatershow van Clown Kwibus, met de jarige als assistente.

Aan eten en drinken is natuurlijk ook gedacht: bij binnenkomst staat de limonade en de slagroomtaart klaar, tijdens de theatershow is er een snoepje en als afsluiting krijgt iedereen een broodje knakworst met een suikerspin als toetje. Het drinken is onbeperkt. Niet alleen de kinderen mogen bij ons genieten, ook de ouders komen aan hun trekken. U kunt onder het genot van koffie of thee en natuurlijk de andere versnaperingen genieten en meekijken hoe uw kinderen zich vermaken. Het programma duurt 2,5 uur, maar als het gezellig is, kan het maar zo zijn dat het wat uitloopt (wat dan ook regelmatig gebeurt).
De prijs per kinderfeest is € 140,-  en daarvoor mag men 8 kinderen meenemen. Meer mag ook en dan betaald men € 10,-  per kind. (leeftijd jarige 5 t/m 8 jaar). Ouders mogen gratis mee.
De kinderfeesten beginnen woensdag om 16.00 uur (t/m 18.30) en zaterdag om 12.00 uur.

Voor boekingen belt u 06 5353 6155
Voor boekingen via internet: www.clownkwibus.nl. Vergeet niet uw naam, de naam van de jarige en de leeftijd, uw adres en telefoonnummer, en ongeveer het aantal kinderen, zodat wij u een schriftelijke bevestiging kunnen sturen (deze komt ruim een week vooraf ) of indien nodig kunnen bellen.
Mocht u op de dag van uw kinderfeest meer kinderen meenemen, dan is dat geen probleem, want bij binnenkomst tellen we het aantal kinderen.

Kijk voor uitgebreide informatie op  www.clownkwibus.nl

Clown Kwibus is verhuisd naar een mooie locatie op de Zevenheuvelenweg 14 in Groesbeek.

Meer Kinderfeestjes Nijmegen en Kinderactiviteiten in deze regio.

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen