Circus Renaissance in Nijmegen

CIRCUS RENAISSANCE

Nederlandse Circus Renaissance
tijdens de herfstvakantie in Nijmegen

Goffertweide – donderdag 20 t/m zaterdag 29 oktober 2011

In 2011 presenteren wij een voorstelling waarin romantiek, acrobatiek, dieren en humor de hoofdrol spelen. In een twee uur durende klassieke circusvoorstelling gebracht door internationale artiesten van over de gehele wereld laten wij u een sprankelend circusfeest zien met de nodige nostalgie. Kortom eerlijk en heerlijk circus voor de hele familie.

In  het programma de papagaaien van de fam. Schmarlovski Met hun drie grote Ara`s en een tiental kleine papagaaien brengen zij een mooie act geheel in de piratenstijl.De komische honden en ezel act van The Old Regas uit Frankrijk staat gerant voor een gulle lach en maken de dieren nummers compleet.

Eerlijk en heerlijk is het krachtnummer van Youseff, deze oud wereldkampioen judo gooit met zware gewichten alsof het veertjes zijn. De Roemeense artiesten Patricia en Valentin Cristea brengen een spectaculair klassiek  hoge draad nummer van wereldklasse een nummer van aanzien in de internationale circuswereld. Carmen zweeft als een paradijsvogel aan de lange doeken door  de tent.
 
Een van de toppers in het programma dit jaar is ongetwijfeld Jeanne Durand Raucher in een indrukwekkend handstandnummer met een ongeloofgelijke  spierbeheersing en kracht een lust om naar te kijken. Ook toont ze haar kunsten aan de ringtrapeze.Ook dit jaar een snel omkleednummer gebracht door Irada Stoliarov

Luchtacrobatiek in de nok van de tent door Denise en Aurel doet voor niemand onder.
Verder natuurlijk den nodige clownerie dit jaar verzorgt door de Familie Stoliarov clowns die internationaal hun sporen verdient hebben.

In de weekenden en vakanties zal ook een van de sterren van het programma HOLLAND GOT TALENT  diabolo kunstenaar Michael Betrian laten zien wat hij  in huis heeft. Michael woont in Nijmegen en verheugd zich enorm om de Nijmeegse inwoners te laten zien wat hij allemaal kan en dat hij als artiest zo enorm gegroeid is na een heel seizoen werken in Circus Renaissance.

Natuurlijk wordt het programma afgesloten door een zinderende finale wat zal blijven is de herinnering aan een temperamentvolle elegante en originele show met de nodige nostalgie.

CIRCUS ZOALS CIRCUS HOORT TE ZIJN
 

PROGRAMMA Nijmegen
 
Het  circus zal haar tenten opslaan op het evenemententerrein op de Goffertweide in het Goffertpark naast het NEC stadion. De voorstellingen van Circus Renaissance worden gegeven in een moderne circustent welke plaats biedt aan ongeveer 900 bezoekers.
 
AANVANGSTIJDEN  VOORSTELLINGEN: 

DONDERDAG     20 OKTOBER 19.00 UUR
VRIJDAG              21 OKTOBER 19.00 UUR
ZATERDAG     22 OKTOBER   15.00 UUR & 19.30 UUR
ZONDAG      23 OKTOBER   14.00 UUR
MAANDAG      24 OKTOBER GEEN VOORSTELLING
DINSDAG       25 OKTOBER GEEN VOORSTELLING
WOENSDAG      26 OKTOBER 15.00 UUR & 19.30 UUR
DONDERDAG       27 OKTOBER 15.00 UUR & 19.30 UUR
VRIJDAG       28 OKTOBER  15.00 UUR & 19.30 UUR
ZATERDAG      29 OKTOBER  15.00 UUR & 19.30 UUR

www.circusrenaissance.nl
 

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen