Chic & Shine – Mookerheide 14-15 mei

Chic & Shine Ladies Event
14-15 mei  2011 – Mookerheide 

Op zaterdag 14 mei en zondag 15 mei vindt het meest toonaangevende evenement voor vrouwen in Gelderland plaats. In de prachtige stijlvolle locatie van het Jachtslot de Mookerheide zullen meer dan 50 deelnemers uit het hoge tot luxe segment de nieuwste trends en ontwikkelingen presenteren op het gebied van fashion, lifestyle, beauty en wellbeing.

Op het Ladies Event wordt ruim aandacht besteed aan het innerlijk en uiterlijk van de vrouw. Zo zijn er heerlijke proeverijen met champagnelunch, de alom bekende High Tea van het Jachtslot de Mookerheide, Sushi workshop, Spaanse wijnen en delicatessen en patisserie Strik die een banket demonstratie verzorgt.
Voor geestelijke voeding zijn er coachingsworkshops, handlezingen en diverse massages ter ontspanning.

Dit event wordt tevens opgeluisterd door enkele beroemdheden. Zo zal Lodewijk Hoekstra (bekend van RTL’s Eigen Huis & Tuin) samen met Nico Wissing (uitgeroepen tot beste tuinontwerper ter wereld in 2010) een workshop verzorgen voor de dames met beginnende groene vingers. Jan Janssen, een van Nederlands bekendste schoenenontwerpers, zal met de nieuwste collecties aanwezig zijn. Lianne Tio laat de dames ruiken aan de meest exclusieve parfums die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Zoals ieder jaar zal er ook weer een ruim aanbod zijn aan beauty en wellness met heerlijke behandelingen die ter plaatse gevolgd kunnen worden. Lekker shoppen met een prachtig aanbod aan mode en accessoires, woondecoratie, bloemen, outdoor etc. Dames kunnen een styling of flowerworkshop volgen of een kleur- en kledingadvies verkrijgen om op de best mogelijke manier voor de dag te komen.

Speciale aandacht gaat dit jaar uit naar het Diamond arrangement, voor de ultieme VIP behandeling. Deze dames ontvangen zelfs een speciale diamant in hun goodiebag en hebben een heerlijke overnachting met alles erop en eraan op het Jachtslot. De ultieme Chic & Shine beleving.
Toegangsbewijzen kunnen besteld worden op de website www.chic-shine.nl. Hier vindt u ook meer informatie en een overzicht van exposanten.

Datum en tijd
Zaterdag 14 mei 14.00 – 20.00 uur
Zondag 15 mei 12.00 – 18.00 uur

Plaats
Jachtslot de Mookerheide te Molenhoek www.demookerheide.nl

Arrangementen
Bronze € 20,- dagticket voor zaterdag of zondag
Silver € 50,- dagticket voor zaterdag of zondag inclusief high-tea en een Chic & Shine surprise
Gold € 75,- dagticket voor zaterdag inclusief een 3-gangendiner met wijnarrangement en fashion show met VIP goodiebag
Diamond € 175,- dagticket voor zaterdag én zondag inclusief high-tea, een 3-gangendiner met wijnarrangement en fashion show, overnachting in een luxe suite inclusief kasteelontbijt. Als speciaal cadeau een VIP goodiebag en een private treat in de Marlies Dekkers store Nijmegen.
 
Bovenstaande arrangementen zijn inclusief twee consumpties en een goodiebag t.w.v. €200,-. Kaarten voor Chic & Shine Ladies Event kunt u via www.chic-shine.nl bestellen. Tevens vindt u hier meer informatie en een overzicht van exposanten.

Rubriek Uitgaan

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen