60 Jaar Café ’t Haantje – Nijmegen-Oost

Nijmegen, augustus/september 2017

60 jaar Café ’t Haantje

Café ’t Haantje viert dit jaar zijn 60 jarig bestaan.
Het café zelf is al meer dan 100 jaar oud en een echt familiebedrijf. An en Piet Puijn kochten in 1957 ’t café aan de Daalseweg.
Hun twee zoons Piet en Joop namen de zaak over inmiddels is ook de derde generatie die ook Piet heet [hoe kan het anders] in de voetsporen van zijn overleden vader Piet getreden.

’t Haantje is een authentiek bruin café voor jong en oud. Binnen staat een oude schoolkachel, twee biljarts, een tafelvoetbalspel en er is een groot videoscherm om voetbal te kijken. Natuurlijk is het ook een fijne plek om met een kopje koffie ’n krantje te lezen of met je vrienden af te spreken en een lekker speciaalbier te drinken. Het Haantje beschikt over een ruim assortiment speciaalbieren.

Maar niet alleen binnen, ook buiten op het terras met de gezellige drukte van de Daalseweg is het goed vertoeven. Voor een borrel,verjaardag of vergadering kun je in ’t café of in de zaal met een eigen bar prima terecht.

Iedere maand is er een optreden en ’t Haantje neemt ook actief deel aan de Festivals in Nijmegen Oost zoals de Troost van Oost, het Tribute-Festival en Easter Jazz. In het najaar is er een Oktoberfest en ook Sinterklaas en Kindercarnaval worden niet vergeten.

Al 60 jaar een sfeervol, bruin café. Niet voor niets werden in ’t Haantje filmopnames gemaakt voor de film ‘Knielen op een bed violen’. Het Haantje is een mooi oud café met geschiedenis en 60 jaar is een mooie reden om dat te vieren.

Festiviteiten
In september is er feestprogramma met optredens, pubquiz, puzzelrit en een kindermiddag waarbij het thema circus centraal staat. Kinderen kunnen circus spelen en geschminkt worden. Iedereen is van harte welkom.

Café ’t Haantje
Daalseweg 19
6521 GE  Nijmegen
Tel 024 – 323 0257
www.haantje-nijmegen.nlActiviteiten en straatfeest Café ’t Haantje

Agenda Nijmegen

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen