Bridgecursus voor beginners

Bridgecursus voor beginners – voor 50-plussers
Wijkcentrum Dukenburg – start eind januari 2011

Bridgevereniging Kwetsbaar ’70 start eind januari een cursus bridge voor 50-plussers, in samenwerking met de dienst Sportservice van de gemeente Nijmegen. Zo’n cursus is een ideale manier om kennis te maken met dit uitdagende kaartspel. Bovendien een leuke gelegenheid om je sociale contacten uit te breiden.

Net als ons lichaam hebben ook onze hersens onderhoud nodig. Regelmatig trainen houdt de grijze cellen gezond, scherp en fit. Het kaartspel bridge is een heuse hersenkraker en gezellig bovendien. Een sport waar je leuke, nieuwe mensen ontmoet.

Wie kennis wilt maken met dit kaartspel, kan zich inschrijven voor de bridgecursus van Kwetsbaar ’70. Ervaring is niet vereist. Ook wie niets afweet van dit kaartspel, is dus van harte welkom. De wekelijkse cursus start eind januari en wordt iedere dinsdag gehouden. De locatie is Wijkcentrum Dukenburg. 

Hebt u interesse? Meldt u dan aan vóór 15 januari aanstaande. Stuur daarvoor een e-mail naar Arie Kunst, bestuurslid van Kwetsbaar ’70, via  kunstaj@planet.nl  Bellen kan ook: (024) – 360 6398.

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen