Ben en Dean Saunders – Matrixx, 18 febr

 

Broers Ben en Dean Saunders in Matrixx
Vrijdag 18 februari 2011

Naast Ben Saunders, de winnaar van de populaire talentenjacht The Voice Of Holland, geeft ook zijn broer Dean Saunders een optreden tijdens Night of the Voices op vrijdag 18 februari in de Nijmeegse club Matrixx. Het gehele programma bestaat nu uit de broers Saunders en Lenny Keylard. DJ Barry Paf van Radio 538 draait tussen de optredens de grootste hits van nu.

Dean Saunders is de suprise-act die al eerder aangekondigd was door de organisatie van Night of the Voices. Dean won in hetzelfde weekend als zijn broer Ben een televisie talentenjacht, namelijk Popstars. Hun populariteit is te danken aan hun uitzonderlijke vocale talent en hun robuuste uitstraling. Zij zullen voor het eerst beiden verschijnen op een optreden in deze regio. Ook Lenny Keylard, de reggae ambassadeur, zal een optreden verzorgen op deze avond.

De avond duurt, in tegenstelling tot eerdere berichten, van 21:00 tot 02:00 uur. Zo geeft de Matrixx ook jongere bezoekers de kans om van deze optredens te kunnen genieten. Kaarten zijn nog verkrijgbaar voor €18,- via de website www.matrixx.nl en bij alle Primera winkels in Nederland.

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen