Bemmelnaar (18) slaat berover van zich af

Arnhem, 19-01-2014 – Een 18-jarige jongeman uit Bemmel heeft zich vrijdagavond 17 januari in Arnhem geweerd tegen een berover. Het slachtoffer liep vrijdagavond tussen 20.30 en 21.00 uur naar het station Presikhaaf toen hij aan de zijde van de Oude Velperweg bedreigd werd door een onbekende man. Het slachtoffer is gewond geraakt aan zijn schouder, mogelijk door veroorzaakt door een gasalarmwapen.

Presikhaaf
De man wilde zijn geld, maar de Bemmelnaar sloeg zijn belager met een sporttas van zich af. De onbekende man ging er zonder buit op de fiets vandoor richting park Presikhaaf. Het slachtoffer heeft zijn reis vervolgd en eenmaal thuis werd de politie gebeld. Hij heeft zich aan zijn verwonding laten behandelen.

Signalement
Volgens het slachtoffer heeft de man het volgende signalement: ongeveer 20-jaar oud, 1.70 lang, licht getint uiterlijk, zwarte dikke driekwart jas, smal postuur, zwart haar en een getrimd baardje. De dader kwam vanuit de richting IJssellaan en is gevlucht richting het park Presikhaaf.

De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Heeft u een vermoeden wie de dader is? Bel de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen