Avatar® voor ondernemende mensen

De Internationale Avatar® Cursus

16 t/m 24 september 2017, in Berg en Dal

Avatar® is voor ondernemende mensen die er op uit zijn om zichzelf continu te ontwikkelen en die geen genoegen nemen met de alledaagsheid van het leven. Individuen die begrijpen hoe belangrijk het is om in jezelf te investeren als een grote stap naar de duurzame ontwikkeling van het leven, je werk en je relaties. Als je er op uit bent om een beter persoon te worden die meer bijdraagt aan de evolutie van de mensheid, dan is Avatar voor jou.

Creëer levenslange vriendschappen terwijl je bewustzijn onderzoekt met je nieuwe, diverse, wereldwijde gemeenschap. Ontdek zelf de magie van Avatar en ervaar de synergie van zo veel mensen, net als jij, die samen leren en groeien met een gemeenschappelijk doel.

De Avatar Cursus…
… bestaat uit een reeks ervaringsgerichte oefeningen waarmee je jezelf gaat herontdekken en jouw bewustzijn kunt afstemmen op wat jij wilt bereiken. Daarbij ga je jouw eigen unieke inzichten en realisaties beleven. Jij bent het die dingen over jezelf ontdekt.

Sinds de introductie in 1987 heeft Avatar een explosieve wereldwijde groei doorgemaakt. Er zijn vele tienduizenden Avatar cursisten verspreid over 130 landen en meer dan 23.000 mensen hebben de Avatar Master Cursus gevolgd om gelicenseerde masters te worden. Het Avatar materiaal is momenteel beschikbaar in 23 talen.

Ga naar www.avatar.nl voor meer informatie.

Aanmelding en vragen
Neem contact op met Tonny Beernink via o6-83946647 of info@avatar.nl.

Cursussen NijmegenBerg en Dal

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen