Achtervolging tasjesrover tevergeefs

Nijmegen, 24-12-2009 • Woensdagavond is een 30-jarige Nijmeegse op de Oude Graafseweg van haar schoudertas beroofd.

De vrouw fietste tussen 21.00 en 21.15 uur over de Oude Graafseweg richting de Wolfskuilseweg. Tussen de Danielsweg en de Vuurdonkstraat liep een jongen op straat. Nadat ze hem gepasseerd was, voelde ze een stomp in haar rug. Ze voelde dat er aan haar tas werd getrokken en kwam ten val. De jongen wist haar tas los te rukken en rende in de richting van de Vuurdoornstraat. De vrouw ging hem op de fiets achterna, waarop de dief spullen uit haar tas begon te gooien. Uiteindelijk smeet hij ook haar tas op straat. Het slachtoffer had uiteindelijk haar (kapotte) tas en spullen terug. Ze miste alleen haar portemonnee.

 

De vrouw deed woensdagavond direct aangifte. Ze omschreef de dader als een licht getinte jongen van ongeveer 15 jaar oud en 1.70m lang. Hij droeg een muts, een trui met capuchon en daarover een donkerkleurige jas. Verder had hij een donkerkleurige joggingbroek aan en witte gympen.

 

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0900 – 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800 – 7060.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen