Aanhouding na verkeersongeval Graafseweg

Nijmegen, 22-12-2008 • Zondagnacht is in zijn woonplaats Nijmegen, een 21-jarige automobilist aangehouden op verdenking van verkeersgevaarlijk rijgedrag. De man was even daarvoor betrokken bij een aanrijding op de Graafseweg. Daarbij raakten twee personen gewond.

Op de kruising met de Burghardt van de Berghstraat vond rond 00.10 uur een aanrijding plaats waarbij meerder auto’s betrokken waren. De traumaheli was voor specialistische hulp ook uitgerukt. Twee inzittenden van ‘n auto raakten gewond en zijn door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd. Beide gewonden zijn daarna door de ambulance naar het Radboudziekenhuis vervoerd voor behandeling aan hun hoofdwonden. Beide slachtoffers liggen nog in het ziekenhuis.

De bestuurder van de andere personenauto is door de politieagenten aangehouden en meegenomen naar het bureau. De verdachte verklaarde met zijn personenauto stad inwaarts over de Graafseweg te zijn gereden. Staduitwaarts reed de andere personenauto. Deze auto zou bij de genoemde kruising geen voorrang aan de latere verdachte hebben verleend, waardoor de aanrijding tussen beide voertuigen is ontstaan. De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse een verkeerstechnisch onderzoek ingesteld. Op de locatie van de aanrijding zijn verschillende getuigen gehoord door de politiemensen. Beide voertuigen zijn van de plaats van het ongeval versleept. De opgenomen slachtoffers worden door de politie nog gehoord.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen