3FM Serious Request – ROC Nijmegen 10 dec

3FM Serious Request actie

ROC Nijmegen
steunt 3FM Serious Request

Op verzoek van studenten steunt ROC Nijmegen de Serious Request actie van 3FM. Om geld in te zamelen voor het goede doel wordt de Plaza van ROC Nijmegen op 10 december omgetoverd tot een echt winterlandschap waar je met diverse artiesten op de foto kunt. De opbrengst van de foto’s gaat geheel naar het glazen huis.

Kom zelf in actie-dag
Op 17 december gaan de 3FM DJ’s weer het glazen huis in om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Dit jaar in het bijzonder het Rode Kruis in strijd tegen malaria. Voordat ze het huis in gaan, gaan zij op 10 december, de zogeheten ‘Kom zelf in actie-dag’, op pad om goede initiatieven in het hele land te ondersteunen, zo ook de actie van ROC Nijmegen!

De actie van ROC Nijmegen
Tussen 10.00 – 18.00 uur komen er diverse (regionale) artiesten naar de Plaza. Bennie Solo zorgt voor een spetterende opening om 10.00 uur. Verder zijn de Loco Loco Discoshow, NEC, Matrixx Magixx, de rappers van Zo Moeilijk en natuurlijk 3FM van de partij. Voor maximaal € 10,-* kan iedereen met hen op de foto in een prachtig winterdecor. De foto wordt vervolgens vormgegeven in dezelfde stijl als die van de 3FM-kerstkaart, met daarop Gerard Joling, Koen en Sander. Om dat te kunnen realiseren komt dezelfde fotograaf, Hans-Peter van Velthoven, de foto’s maken.

Partners
Diverse partners maken deze actie mede mogelijk: OCÉ, Jaap van Roozendaal decorbouw, Uw Tuin Hoveniers, Topmascottes en Hans-Peter van Velthoven fotografie.

Kom dus op 10 december naar de Plaza, Campusbaan 6 te Nijmegen.
Houd de website www.roc-nijmegen.nl in de gaten voor meer informatie en de dagplanning.

* prijs is per persoon per foto en kan per artiest verschillen.

Winkels, bedrijven, uitgaan Nijmegen - Agenda Nijmegen