Vrouw overleden na aanrijding – Graafseweg

(update)

Nijmegen, 22-01-2017 – Een 31-jarige vrouw uit Nijmegen is in de nacht van zaterdag op zondag overleden na een ongeval aan de Graafseweg in haar woonplaats. De vrouw fietste toen ze in aanrijding met een taxi kwam. De bestuurder van de taxi is aangehouden voor verhoor. De politie zoekt getuigen die kunnen helpen om duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurd.

De politie kreeg rond half 4 de melding van het ongeval. Ook de ambulance kwam ter plaatse, de traumahelikopter landde in het Goffertpark waarna het personeel door agenten naar de plaats van het ongeval werd gebracht. Zowel omstanders, politieagenten als ambulancepersoneel hebben nog hulp verleend, maar de vrouw is overleden aan de gevolgen van het ongeval.

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wat er precies is gebeurd. In dat onderzoek zoekt de politie dringend getuigen. Hebt u in de nacht van zaterdag op zondag iets gezien dat met dit ongeval te maken kan hebben? Bel dan de politie via 0900-8844.

De betrokken taxichauffeur is een 29-jarige man uit Nijmegen. Hij is aangehouden voor verhoor over zijn rol bij de aanrijding.

Vrouw (31) ernstig gewond bij aanrijding

Nijmegen, 22-01-2017 – Een 31-jarige vrouw uit Nijmegen is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt bij een ongeval aan de Graafseweg in haar woonplaats. De vrouw fietste toen ze in aanrijding met een taxi kwam. De bestuurder van de taxi is aangehouden voor verhoor.

De politie kreeg rond half 4 de melding van het ongeval. Ook de ambulance kwam ter plaatse, de traumahelikopter landde in het Goffertpark waarna het personeel door agenten naar de plaats van het ongeval werd gebracht. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De taxichauffeur is een 29-jarige man uit Nijmegen. Hij is aangehouden voor verhoor over zijn rol bij de aanrijding. Over de toedracht van het ongeval kan de politie op dit moment nog geen uitsluitsel geven, het onderzoek hiernaar is nog in volle gang.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Meer nieuws - winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen