Locatie Kamer van Koophandel Nijmegen

Arnhem, 26 september 2011

KvK Nijmegen onder één dak met ondernemers

Het regiokantoor van de Kamer van Koophandel in Nijmegen is verhuisd. Ondernemers zijn sinds 26 september van harte welkom op de nieuwe locatie aan de Van Schaeck Mathonsingel 12 in Nijmegen, waar ook andere ondernemersorganisaties gevestigd zijn.

Ondernemersorganisaties onder één dak
Naast de Kamer van Koophandel zijn ook andere ondernemersorganisaties in dit pand gevestigd. Daar zitten onder meer Stichting Binnenstadsmanagement Nijmegen (SBMN), Vereniging Binnenstad Ondernemers (VBO), Koninklijke Horeca Nederland (KHN), maar ook ACBN Evenementenorganisatie Nijmegen. De KvK anticipeert hiermee op de visie van het ministerie van EL&I op de toekomstige ‘Ondernemerspleinen’ en verwacht zo de regionale dienstverlening nog verder te kunnen verbeteren. De KvK, maar ook de andere aanwezige organisaties beschikken namelijk over heel veel kennis van de regionale economie en ondernemerschap. Ook de Nijmeegse wethouder van Economische Zaken, Bert Jeene, is blij met de aanwezigheid van de KvK in Nijmegen. “Ondernemers kunnen zo op één plek terecht voor advies en ondersteuning. Dit komt de regionale economie weer ten goede”.

Voordelen nieuwe locatie
Voordelen van de nieuwe locatie zijn een betere bereikbaarheid en parkeermogelijkheden voor ondernemers en gunstige huur van het nieuwe pand. Bovendien ligt het kantoorpand op een steenworp afstand van het Centraal Station in Nijmegen.

Dienstverlening
Net als op het oude adres aan de Prins Hendrikstraat, kunnen ondernemers ook op afspraak terecht voor de gebruikelijke dienstverlening. Bezoekers van de KvK kunnen online een afspraak maken via www.kvk.nl/afspraakgelderland. Nieuw bezoekadres van de KvK in Nijmegen: Van Schaeck Mathonsingel 12, 6512 AR in Nijmegen. Postadres en telefoonnummer blijven ongewijzigd.

Over de Kamer van Koophandel
De KvK is een onafhankelijke dienstverlener die zich inzet om ondernemers verder te laten komen met ondernemen. Zij biedt deskundige ondersteuning en informatie aan ondernemers over de volle breedte van het ondernemerschap: van het starten van een bedrijf tot het vinden van een opvolger, en van regionale ontwikkelingen tot internationaal zakendoen. Met het Handelsregister als bron biedt de KvK betrouwbare kennis over elk bedrijf en iedere branche. Daarnaast werkt de KvK mee aan projecten die de regionale bedrijvigheid een impuls geven.

Bron Kamer van Koophandel Centraal Gelderland

KvK kantoor Nijmegen sluit 1 december 2013

U vindt de huidige locatie bij Business Nijmegen

 

Winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen