Expo broer en zus Mulders – Pasen, 4-5 april

Broer en Zus exposeren op beide Paasdagen
in het ‘Logegebouw’aan de Fortstraat 7 te Nijmegen-Oost

Theo Mulders en Tineke Akkers-Mulders, broer en zus, hebben al een aantal jaren een gezamenlijk atelier in Nijmegen-Oost. Ze hebben ook al meerdere keren gezamenlijk geëxposeerd, o.a. in de Snijderskazerne, met‘Kunst in de Etalage’ te Elst en tweemaal in ‘Het Witte Kerkje’ te Ubbergen.
 
Paasweekend
Dit jaar exposeren zij hun werk voor de 2e keer in het ‘Logegebouw’(voorheen Het Steigertheater)te Nijmegen. Zij nodigen u van harte uit om tijdens het Paasweekend de expositie te bezoeken. Op beide dagen (zondag 4 en maandag 5 april a.s.) is de expositie geopend van 12.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. U bent van harte welkom in het ‘Logegebouw’ aan de Fortstraat 7 te Nijmegen.

Theo Mulders, wonende te Elst (Gld)
Theo is autodidact en maakt sinds 1999 sculpturen in steen,brons en mozaïekwerken. Zijn laatst werkstuk is gebeeldhouwd uit wit Grieks marmer en wordt eveneens geëxposeerd. Hij laat zich niet leiden door ideeën. Hij laat zijn werk gaandeweg organisch ontstaan. Theo zoekt naar de eenvoud en schoonheid van expressionistische liefde- en dansvormen. Hij verrast met zijn bijzondere kleurschakeringen passend bij de vormen.

Tineke Akkers-Mulders heeft op Curaçao haar opleiding keramiek gevolgd aan de ‘Akedemia di Arte’. Haar afstudeerproject heeft ze gedaan onder begeleiding van de bekende lokale kunstenaar Hortence Brouwn. Haar werken zijn ‘vol en rond’, de verleidelijke, vrouwelijke vormen nodigen uit om aangeraakt te worden. Verder maakt Tineke kleurrijke schilderijen die weinig gedetailleerd zijn, maar waarvan de sfeer afspat en die je blij maken.

Meer nieuws - winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen