Rotonde Heijendaalseweg Groenewoudseweg

Nijmegen, 7 juni 2010

Kruispunt Heyendaalseweg – Groenewoudseweg afgesloten op 15 en 16 juni

Van dinsdag 15 juni 8.00 uur tot en met woensdag 16 juni 18.00 uur is het kruispunt Heyendaalseweg-Groenewoudseweg helemaal afgesloten. Er wordt een nieuwe laag asfalt aangebracht.
Hiermee wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe rotonde. Vrijdag 18 juni zal de rotonde klaar zijn. Tot die tijd is er slechts één rijstrook beschikbaar.

Het verkeer wordt omgeleid. Dit wordt met borden aangegeven. 
 
Bron Gemeente Nijmegen

 
Nijmegen, 18 maart 2010

Aanleg rotonde Heijendaalseweg – Groenewoudseweg (maart – juni 2010)

Op maandag 22 maart 2010 start de aanleg van de rotonde Heijendaalseweg – Groenewoudseweg. De werkzaamheden duren tot en met juni 2010. De nieuwe rotonde zorgt voor een verbetering van de verkeersafwikkeling en de verkeersveiligheid. Op de rotonde zullen geen verkeerslichten meer staan.

Bereikbaarheid en omleidingen
Gedurende de werkzaamheden is de Groenewoudseweg, op de plek van de aan te leggen rotonde, afgesloten voor zowel fiets- als autoverkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld.

Voor de Heijendaalseweg is slechts één rijstrook beschikbaar, voor zowel het noord-zuid verkeer als het zuid-noord verkeer. Een tijdelijk verkeerslicht regelt deze verkeerstromen langs de werkzaamheden. Vanaf de Heijendaalseweg kan men niet afslaan naar de Groenewoudseweg.

Bron Gemeente Nijmegen

Winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen