Portaal tijdens Vierdaagse – Waterkwartier

Nijmegen, 12 juli 2010

Portaal tijdens de Vierdaagse in Arnhem-zuid en het Waterkwartier

Een goed begin is het halve voetenwerk
 
Zoals ieder jaar komt de route van de Nijmeegse Vierdaagse door Arnhem-Zuid en het Waterkwartier. Portaal verhuurt veel woningen in de deze wijken en zal daarom op twee dagen te vinden zijn langs de route. Op dinsdag staan we in Arnhem en op woensdag moedigen we lopers aan in Nijmegen. Een goed begin is namelijk het halve voetenwerk.

Rijkerswoerdse Plassen
Op 20 juli is Portaal vanaf zes uur van de partij. Vroeg in de ochtend staan we klaar bij de Rijkerswoerdse Plassen, naast café-restaurant De Klomp. Daar kunnen de lopers uitrusten en letterlijk even bijtanken. Er zijn duizenden flesjes water en er is fruit om de dorst te lessen.

Waterkwartier
De wandelaars komen op woensdag 21 juli door het Nijmeegse Waterkwartier. Rond half 10 zullen de eerste wandelaars door de wijk richting de finish trekken. Op de hoek van de Kanaal- en Waterstraat heeft Portaal het bouwterrein feestelijk versierd, om zo de lopers te begeleiden bij de laatste loodjes van die dag. Uiteraard zijn er ook dan waterflesjes en appels, die onze medewerkers uitdelen.

Portaalbus
Portaal heeft een nieuwe Portaalbus. Met deze bus gaan we regelmatig onze wijken in om voorlichting te geven en vragen van huurders te beantwoorden. Tijdens de Vierdaagse staat de bus met tafels en stoelen langs de route. Ook omstanders kunnen hier een kopje koffie of thee komen drinken. U komt toch ook even kijken?
 
Rubriek Vierdaagse Nijmegen

Winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen