Nog geen aangiftes gestolen fietsen

Nijmegen, 18-08-2010 • Naar aanleiding van de aanhouding van drie mannen die verdacht worden van fietsdiefstal op het Stationsplein, wil de politie graag in contact komen met de benadeelden.
 
Om tegen de drie verdachten proces-verbaal te kunnen opmaken, is het van belang dat er ook aangiftes zijn van de gestolen fietsen. Daarom verzoekt de politie mensen, waarvan op dinsdag de fiets is gestolen vanaf het Stationsplein, zich te melden de recherche van de politie in Nijmegen via telefoonnummer 0900 – 8844.
 

Oplettende burger ziet fietsendieven bezig

Nijmegen, 18-08-2010 • Een getuige heeft er voor gezorgd dat de politie dinsdagavond, drie mannen heeft kunnen aanhouden die alle drie een fiets hadden gestolen op het Stationsplein in Nijmegen.

De agenten hadden een goed signalement doorgekregen en troffen de drie verdachte personen aan op de Van Diemerbroeckstraat. De drie Nijmegenaren, van 29, 34 en 37 jaar hadden een zeer wazig verhaal over de herkomst van de fietsen en ook werd duidelijk dat de fietssloten waren vernield of wel open waren, maar er geen sleutel in het slot aanwezig was. Bij één van de verdachte werd een kniptang in zijn tas aangetroffen. De verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bron: Politie Gelderland-Zuid
Meer politienieuws, informatie, diefstal.. Politienieuws regio Nijmegen
Winkels en bedrijven Nijmegen - Agenda Nijmegen